Sobre KadazaContacteAjudaProcediment de selecció de llocs webInformació per a administradors webLa nostra missióMòbil


 

Pàgina d'inici catalana a Internet

El directori definitiu de pàgines web & pàgina d'inici personalitzada.

 

 

Kadaza

 


 

Una visió clara de les pàgines web més utilitzades a Catalunya

 

Kadaza és un directori web i pàgina d'inici molt complet que mostra els millors llocs web i els més populars, i cobreix diversos temes, com ara notícies, feina i xarxes socials. Totes les pàgines web de Kadaza s'han seleccionat amb molta cura i estan organitzades òptimament perquè el lloc web sigui fàcil, intuïtiu i útil per a tothom. Amb Kadaza tindràs totes les teves pàgines preferides a pocs clics!

 


 

Crea la teva pròpia pàgina d'inici personal

 

Pots posar els llocs web que més t'agradin i que més visitis a la pàgina d'inici personalitzable sense haver-te de registrar. Es poden afegir i retirar favorits fàcilment amb la funció "arrossegar i deixar anar". Per començar, fes clic a l'enllaç Personalitzar Personalitzar de la pàgina d'inici.

 


 

Estableix un bell fons de pàgina d'inici

 

Personalitza la teva pàgina amb colors, patrons i imatges, i canvia-li l'aspecte en un instant.

 


 

Els millors motors de cerca reunits

 

Kadaza simplifica i agilitza les teves cerques a Internet. Els motors de cerca més populars, en un quadre de cerca molt fàcil d'utilitzar. Una manera molt ràpida de fer cerques en línia!

 


 

Descobreix el millor que hi ha a Internet arreu del món

 

Els editors de Kadaza han mapejat de forma clara el millor que hi ha a Internet per a molts països. Visita els llocs web més populars per a totes i cadascuna de les categories a escala mundial.

 


 

Navegació per la xarxa àgil i senzilla al mòbil i a la tauleta

 

Kadaza és especialment fàcil d'utilitzar en tauletes i mòbils. Només cal que vagis a kadaza.cat per activar Kadaza, independentment de l'aparell que estiguis fent servir. Una manera àgil, còmoda i senzilla de navegar per la xarxa a la tauleta o al mòbil.

 


 

Fes-nos arribar les teves experiències, comentaris i suggeriments: Fes clic aquí.

Like Segueix-nos a Facebook

 

En utilitzar els nostres serveis, esteu acceptant que nosaltres i Google puguem instal·lar galetes per mostrar anuncis i analitzar el nostre trànsit. Per donar suport al nostre lloc web, podeu trobar diversos enllaços al nostre lloc que són llistats patrocinats. Mostra els detalls