Sobre KadazaContacteAjudaProcediment de selecció de llocs webInformació per a administradors webLa nostra missióMòbil


Posa't en contacte amb nosaltres


Consulta la nostra pàgina d'ajuda primer, sisplau; potser hi trobaràs la resposta a la teva pregunta.

Fes-nos arribar les teves experiències, comentaris i suggeriments:


Envia un error: feedback@kadaza.cat


Afegir lloc web

Necessitem suggeriments dels nostres usuaris per mantenir-nos al dia i assegurar-nos que no se'ns escapi res. Malgrat que intentem que totes les categories de Kadaza siguin tan completes com sigui possible, ens podríem haver descuidat alguna pàgina web concreta que tu consideres essencial; en aquest cas, omple el formulari que trobaràs a continuació o envia'ns un mail a addsite@kadaza.cat. Abans d'enviar un lloc web, llegeix el nostre Procediment de selecció de llocs web, sisplau.


Altre: info@kadaza.cat


Xarxes Socials

Segueix-nos a Twitter o Facebook per obtenir informació sobre noves funcions, noves pàgines temàtiques de Kadaza i altres notícies relacionades amb Kadaza.


Envia el teu lloc web a una categoria Kadaza

Pot enviar el teu lloc web a una categoria Kadaza específica. Avaluem totes les pàgines que ens presenten perquè les incloguem a Kadaza. Ens preocupem molt per la qualitat de Kadaza i som molt selectius, així que no t'ho prenguis com res personal si no triem el teu lloc web. El nostre objectiu és que Kadaza sigui el més útil possible per als nostres usuaris. Que no acceptem el teu lloc web no vol dir que no ens agradi.

Sisplau, dedica un cert temps a entendre el procediment de selecció de llocs web de Kadaza abans d'enviar el teu. Fes clic aquí per enviar el teu lloc web a una categoria Kadaza. Fes-nos saber en quina categoria creus que el teu lloc web és indispensable.


Publicitat


► Tornar a la pàgina d'inici

► Contacte

► Procediment de selecció de llocs web

► Ajuda


→  Estableix Kadaza com a pàgina d'inici

→  Resum de totes les pàgines de Kadaza

→  Kadaza Internacional


yes  Segueix-nos a Facebook

 

En utilitzar els nostres serveis, esteu acceptant que nosaltres i Google puguem instal·lar galetes per mostrar anuncis i analitzar el nostre trànsit. Només mostrem anuncis no-personalitzats. (l’emmascarament de l’adreça IP s’activa a Google Analytics). Mostra els detalls